Pentueet

Meillä on tällä hetkellä pentuja. Katso C- ja D-pentueiden omat sivut.

Tulevaisuuden näkymät suunnitelmat sivulla.

Kissalassa tähän mennessä syntyneet pentueet:

A-pentue

B-pentue

C-pentue

D-pentue

E-pentue

 

Errun kissalan pennut luovutetaan 14 viikon ikäisinä madotettuina, kahdesti rokotettuina, mikrosirutettuina ja rekisteröitynä Kissaliittoon (FIFe).

Pentujen varaukset alkavat vähintään 4vk iässä ja varaan pentuja vain paikan päällä tutustumassa käyneille. Ulkomailla tai hyvin kaukana asuvien kanssa voidaan harkita etäkäyntiä videoyhteydellä. Pennuista tehdään varauksen yhteydessä kirjallinen varaussopimus ja otetaan varausmaksu (100€ 2020), joka vähennetään pennun kokonaishinnasta loppusummaa maksettaessa. Myös kissan myynnistä tehdään kirjallinen sopimus.

En luovuta pentuja vapaasti ulkoileviksi, mutta kissaa voi ulkoiluttaa valjaissa, ulkotarhassa tai verkotetulla/lasitetulla parvekkeella. Mikäli näyttelyt kiinnostavat, neuvon ja opastan mielelläni, mutta näyttelyt eivät ole pakollisia lupaavallekaan pennulle.

Eurooppalainen on pitkäikäinen rotu, joten pennun ostajan on oltava valmis sitoutumaan kissaan jopa 20 vuodeksi ja muistettava, että pennun hankintahinta on vain pieni osa sen koko elämän aikaisista kuluista.

Yhteystiedot

Erja Nynäs (os. Suominen)

erja.suominen@hotmail.com

puh. 0442610053

Helsinki